33%-os vasúti kedvezmény a dolgozói bérlet mellé!

Szívesen utazna a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz, és ehhez a vasutat választaná? El szeretne látogatni Pécsre, Győrbe, vagy éppen Szegedre? Kirándulást tervez a Mátrába, vagy felfedezné Budapestet? Itt a kiváló alkalom, hogy mindezt olcsóbban megtehesse vonattal!

Az érvényes dolgozói vasúti bérlettel rendelkezők számára bármely viszonylatra szóló 33%-os kedvezményű menetjegy vásárlásának lehetőségét biztosítjuk a MÁV-START és a GySEV belföldi hálózatán. A 33%-os kedvezmény csak akkor vehető igénybe, ha a kedvezményes jegy vásárlásának napján Ön rendelkezik még érvényes, tetszőleges viszonylatra szóló, saját részre (személyi igazolvány számra) kiállított dolgozói vasúti bérlettel. A jegyen a bérlet száma feltüntetésre kerül.

A kedvezményt másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályon való utazáskor a kocsiosztály-különbözetet meg kell fizetni. Feláras vonatra a felárat meg kell váltani. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton történő utazáshoz önálló gyorsvonati pótjegyet kell váltani. Utazáskor a kedvezményes árú jegyen feltüntetett bérlet felmutatását kérheti a jegyvizsgáló.

A 33%-os kedvezményű menetjegyet nem csak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolhatja. A kedvezményes jegy a MÁV applikáció jegyvásárlási funkcióján csak egy útra váltható meg. A kedvezményes árú jegyre a csatornakedvezmény is igénybe vehető.

A kedvezmény 2022. szeptember 30-ig vehető igénybe.