Új bérletfajta a Győr és Bécs között utazóknak

2018. január 9. kedd, 10.30 / Utolsó módosítás: 2018. január 9. kedd, 10.32

Új nemzetközi bérletet válthatnak a Győr, Mosonmagyaróvár, illetve Hegyeshalom és Bécs között rendszeresen utazók. A MÁV-START rugalmas felhasználást biztosító heti- és havibérletével csökkenthető az utazási költség is.

Bérletek BécsbeA bérletek  érvénytartamukon belül az 1-es számú vasúti fővonal menti három város és Bécs között mindkét irányban – akár átszállással együtt – korlátlan számú utazásra jogosítanak bármely vonaton, beleértve a távolsági (Railjet, EuroCity, EuroNight, nemzetközi gyors) vonatokat és a regionális járatokat (személyvonat, EURegio) is.

Első- és másodosztályra egyaránt megvásárolhatók, 15 eurós felár megfizetésével pedig a Railjet-ek Business Class része is igénybe vehető az első osztályra szóló változattal.  A bérletek névre szólóak, nem átruházhatók. A hetibérlet az érvényességének első napját is beleszámítva 7 napig használható fel utazásra, míg a havi változat az érvényesség első napját követő hónap azonos napját megelőző napon éjfélig vehető igénybe (pl.: március 15-től április 14-én éjfélig). Az új heti- és havibérletek Győr, Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom állomásokon, valamint Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvaron, illetve Kelenföld állomáson vásárolhatók meg.

A heti- és havibérleteken kívül a továbbiakban is árusítják a pénztárak az EURegio jegyeket a regionális vonatokra, valamint a kedvező árú SparSchiene menetjegyeket a Bécsbe tartó távolsági vonatokra.

Részletes tájékoztatást a MÁV-csoport honlapján találhat (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/uj-heti-es-haviberletek-becsbe), vagy a nemzetközi jegypénztáraknál és a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán is érdeklődhet.

Budapest, 2018. január 9.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG