Augusztus után is élnek a vakációs bérletek a vasúton

2017. augusztus 24. csütörtök, 08.01 / Utolsó módosítás: 2017. augusztus 24. csütörtök, 09.31
A bérletekkel egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a diákok

Budapest, 2017. augusztus 24.Idén is népszerűek a MÁV-START Vakáció bérletei. A 30 napig érvényes változat szeptember 1-jéig, a 15 napos szeptember 16-ig még megvásárolható. Vakáció bérletekkel a diákok egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain, másodosztályon.

MÁV-START Diákok a vonaton

Még nincs vége a vakációnak, a vasúttársaságnál pedig még koraősszel is kitart a nyári kedvezményes időszak: azoknak a diákoknak, akik a következő egy-másfél hónapban belföldi programokat, utazásokat, kirándulásokat terveznek, érdemes kihasználniuk a pénztárcabarát Vakáció bérletek nyújtotta lehetőségeket.

A még néhány napig elérhető 30 napos bérlet 15900 forintba kerül, és szeptember 30-ig korlátlan utazást biztosít a MÁV-START, illetve a GYSEV teljes belföldi hálózatán, másodosztályon. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonat – például InterCity – használatához a felárat meg kell fizetni, gyorsvonati pótjegyet viszont nem kell váltani.

A 15 napos bérlet 9900 forintba kerül, és szeptember 16-ig lehet megvásárolni – természetesen nem csak pénztárban, hanem automatából vagy akár online is. Ráadásul internetes vásárlás esetén 3 százalékkal olcsóbb, ha az otthoni kinyomtatását vagy mobiltelefonon, esetleg a laptop képernyőjén való bemutatását választjuk.

A 15 napig érvényes Vakáció bérletet 2017 nyarán vezette be a vasúttársaság, de már most legalább olyan népszerű, mint a többi változat: a Vakáció bérletekből eddig csaknem 25 százalékkal több fogyott, mint a múlt év hasonló időszakában.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu l www.mavcsoport.hu