Augusztus elejéig olcsóbb az Interrail bérlet

2021. július 26. hétfő, 06.53

Augusztus 3-áig a német, a dán, a finn, a norvég, a svájci és a svéd Egyországos bérletek kivételével, minden 2. és 1. osztályú papíralapú és mobiltelefonon elérhető Interrail bérlet 10 százalékkal kedvezőbb áron vásárolható meg. 

A papíralapúnál környezetkímélőbb, mobiltelefonon bemutatható Interrail bérleteknek számos előnye van:

  • A RailPLanner alkalmazásban megtalálható és használható a bérlet, a menetrend, a bérlethez kapcsolódó kedvezmények, a felhasználási feltételek és közvetlen link mutat az egyes vasutak helyfoglalási oldalaihoz.
  • A vásárlás pillanatában nem kell meghatározni, hogy mikortól legyen érvényes a bérlet, hanem a vásárlást követő 11 hónapon belül bármikor felhasználható, és csak az aktiválás dátumától kezdődik a bérlet érvénytartama.
  • Offline állapotban is használható, de 72 óránként szükséges az online kapcsolat, hogy aktív maradjon a bérlet.

A jelenlegi, koronavírus-járvány miatti rendkívüli európai helyzet miatt, az általános szabályokkal ellentétben, a fel nem használt akciós bérletek esetében is visszatéríti a vasúttársaság a teljes árú bérletek árát, kezelési költség mentesen. Az akciós (Promotional) bérletek árát 15 százalék kezelési költség levonásával téríti vissza a MÁV-START.

A további részletek ide kattintva érhetők el: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/interrail-berletek