15 százalékos kedvezménnyel járhatjuk be Európát

2015. december 2. szerda, 14.32 / Utolsó módosítás: 2016. január 5. kedd, 13.32
A 30 országban érvényes bérleteket e hónapban akciósan árusítja a MÁV-START

Decemberben 15 százalékos kedvezménnyel kínálja Interrail Globál bérleteit a MÁV-START. Az Európa 30 országában felhasználható, rugalmas vasúti bérletek 5, 10, 15, 22 napos, illetve egyhónapos folyamatos utazási érvénytartammal válthatók meg. Aki él a kedvezményes vásárlás lehetőségével, az utazását 2016. március 30-ig meg kell, hogy kezdje.

A felnőtt, ifjúsági és szenior bérleteket is érintő, egész Európában meghirdetett akció célja a turisztikai főszezonon túli utazások ösztönzése. A kampány 2015. december 1-től 31-ig tart, az akciós bérleteket ez idő alatt lehet megvásárolni.

Az Interrail Globál Portugáliától Lengyelországig, Norvégiától Törökországig összesen 30 országban biztosít korlátlan barangolási lehetőséget. Kedvező megoldást jelenthet annak, aki Európa minél több nevezetességét szeretné egyetlen utazás keretében felkeresni, valamint annak is, aki egy távolabbi országba szeretne vasúton eljutni. Használatával korlátlanul utazhatunk a részes országok államvasúti hálózatán és egyes magánvasutak vonalain, a választott kocsiosztályon, a bérlet érvénytartama alatt.

Az Interrail több mint vasúti bérlet, megváltása további kedvezményeket is biztosít: ingyenes vagy kedvezményes utazást egyes autóbuszvonalakon és hajójáratokon, kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget egyes szállodákban, ingyenes vagy kedvezményes belépőt az állami vasúti múzeumokba, továbbá kedvezményes belépőt múzeumokba, városnéző programokra.

Az egyes országokon belüli érvényességet, illetve felhasználást érintő információkról részletesebben a vasúttársaság alábbi weboldala tájékoztat: www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/interrail-berletek-egesz-europara, amelyen az értékesítő helyek listája is elérhető.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG