Belső karrierportál

A MÁV-csoport munkavállalói az alábbi linkre kattintva – felhasználónév és jelszó megadásával – tájékozódhatnak aktuális állásajánlatainkról.

A felhasználónév képzése: M+SAP törzsszám, amennyiben a törzsszám kevesebb, mint 8 számjegy, akkor azt 0-val ki kell egészíteni 8 karakter hosszúságúra.

Kérjük azon munkavállalókat, akik a saját Karrierportál oldalukon nem rendelkeznek e-mail címmel, feltétlenül adjanak meg egy tetszőlegesen választott, értesítési (vállalati vagy privát) címet. E-mail cím hiányában nem lehet álláshirdetésre jelentkezni és még számos funkció nem elérhető a portálon.

Az e-mail címet a „Személyes beállítások” fülön lehet berögzíteni.

Az „Elfelejtette a jelszavát” szövegre kattintva lehet jelszót, illetve amennyiben elfelejtette a jelszavát új jelszót igényelni a portál használatához. A rendszer a megadott e-mail címre küld egy generált jelszót, amely a „Jelszó módosítása” funkcióval tetszőlegesen megváltoztatható.

Az oldal elindulása után a találati listában az álláshirdetés nevére kattintva tudja megtekinteni az állásajánlat részletes leírását. A karrierportálunk az Internet Explorer használatát támogatja. Kérjük, hogy számítógépe beállításainál az Eszközök menüpontban az előreugró ablakokat engedélyezze.

 

Belső karrierportál