Aktuális állásajánlatok

 

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat! Kattintson az alábbi linkre.  A találati listában az álláshirdetés nevére kattintva tudja megtekinteni az állásajánlat részletes leírását. A karrierportálunk az Internet Explorer használatát támogatja. Kérjük, hogy számítógépe beállításainál az Eszközök menüpontban az előreugró ablakokat engedélyezze.

Amennyiben az aktuális álláslehetőségek között nem talált megfelelőt, regisztrálja magát adatbázisunkba. A karrierportálunk az Internet Explorer használatát támogatja. Kérjük, hogy számítógépe beállításainál az Eszközök menüpontban az előreugró ablakokat engedélyezze.

Aktuális állásajánlatok

 

Általános jelentkezés adatbázisba 

 

A későbbiekben bármikor jelentkezhet a karrier oldalunkon meghirdetett pozíciókra anélkül, hogy adatlapját még egyszer ki kellene töltenie. A regisztráció megerősítéses elven működik, vagyis az Ön által megadott email címre a regisztráció végén egy elektronikus levelet küldünk. Regisztrált adatait a későbbiekben bármikor módosíthatja, illetve jelentkezhet új álláshirdetéseinkre a megadott felhasználónév és jelszó segítségével.

Amennyiben egy meghirdetett állásra jelentkezik, humán munkatársaink a kiválasztás első állomásaként áttekintik önéletrajzát, melynek alapján tájékoztatjuk a kiválasztási folyamat következő lépéséről.

Kiválasztási folyamat 

MÁV Csoport aktuális állásajánlatai