Aktuális állásajánlatok

 

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat! Kattintson az alábbi linkre.  A találati listában az álláshirdetés nevére kattintva tudja megtekinteni az állásajánlat részletes leírását. A karrierportálunk az Internet Explorer használatát támogatja. Kérjük, hogy számítógépe beállításainál az Eszközök menüpontban az előreugró ablakokat engedélyezze.

Amennyiben az aktuális álláslehetőségek között nem talált megfelelőt, regisztrálja magát adatbázisunkba. A karrierportálunk az Internet Explorer használatát támogatja. Kérjük, hogy számítógépe beállításainál az Eszközök menüpontban az előreugró ablakokat engedélyezze.

Aktuális állásajánlatok

Műszaki szakértő, Pécs. Jelentkezés határideje: 2018.02.28
Vasúti munkagépkezelő gyakornok, országos. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Pályakezdő építőmérnök, Budapest. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Forgácsoló, Jászkisér. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Pályakezdő technikus, Miskolc. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Pályamunkás, Komárom. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Műszaki szakelőadó, Szombathely. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Gépkezelő, Jászkisér. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Járművillamossági szerelő, Jászkisér. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 
Dízelmotor szerelő, Jászkisér. Jelentkezés határideje: 2018.02.28 

Általános jelentkezés adatbázisba 

 

A későbbiekben bármikor jelentkezhet a karrier oldalunkon meghirdetett pozíciókra anélkül, hogy adatlapját még egyszer ki kellene töltenie. A regisztráció megerősítéses elven működik, vagyis az Ön által megadott email címre a regisztráció végén egy elektronikus levelet küldünk. Regisztrált adatait a későbbiekben bármikor módosíthatja, illetve jelentkezhet új álláshirdetéseinkre a megadott felhasználónév és jelszó segítségével.

Amennyiben egy meghirdetett állásra jelentkezik, humán munkatársaink a kiválasztás első állomásaként áttekintik önéletrajzát, melynek alapján tájékoztatjuk a kiválasztási folyamat következő lépéséről.

Kiválasztási folyamat 

MÁV Csoport aktuális állásajánlatai