Velencei karnevál: vonattal kényelmesen elérhető!

2019. február 5. kedd, 15.54

Budapest, 2019. február 5. – Bár a farsangi időszak még egy hónapig tart, a világhírű velencei karneválra, a nagyböjt előtti utolsó hétvégére már most megvásárolhatja vonatjegyét a MÁV-START-nál.

A Venezia Expressz március 1-jén este indul Budapestről; március 2-án délelőtt érkezik a lagúnák városába, ahol az utasok rögtön belevethetik magukat az álarcos forgatagba és felfedezhetik Velence csodáit. A Canal Grande, a Rialto híd, a Szent Márk tér a híres harangtoronnyal és a gyönyörű bazilikával vagy a Dózse-palota és a Sóhajok hídja mind-mind kihagyhatatlan helyszínek!

A vonat este indul vissza Magyarországra; március 3-án délelőtt érkezik vissza Budapestre. Az utazás oda- és visszafele is az éjszakai pihenés idejére esik, így a kedvezményes jegy vásárlói időt és szállásköltséget takaríthatnak meg. A MÁV Nosztalgia Kft.-vel közösen indított különvonat Budapest és Velence esetében is a központból indul és oda is érkezik, nincs transzferköltség, irreális poggyászkorlátozás, időrabló check-in – a vasúti utazás kényelmes, biztonságos és takarékosan megszervezhető.

A Venezia Expresszre Budapesten két helyen – a Keleti pályaudvaron és Kelenföldön –, illetve Érd alsón, Székesfehérváron, Veszprémben és Zalaegerszegen is fel lehet szállni. A vonatra a következő kategóriákban válthatók jegyek:

 

Elhelyezés

Ár személyenként, felnőtteknek

Ár személyenként, gyermekeknek

ülőhelyes kocsi

99 €

59 €

fekvőhelyes kocsi

6 személyes fülke

129 €

89 €

4 személyes fülke

139 €

99 €

hálókocsi

3 személyes fülke

159 €

109 €

2 személyes fülke

179 €

119 €

(A DeLuxe hálókocsiba sajnos szinte azonnal elfogytak a jegyek.)

Az ülő- és fekvőhelyes, illetve a hálókocsikba a jegyvásárlás a MÁV-START bármely nemzetközi pénztárában lehetséges. Gyermekjegy 14 éves korig váltható, a vonatra egyéb kedvezmény nem érvényes.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság