A Vasúttörténeti Park idén is házhoz viszi a gyereknapot

2020. május 27. szerda, 05.25 / Utolsó módosítás: 2020. május 28. csütörtök, 05.59
Gyereknapi Házhoz Megyünk Fesztivál a Vasúttörténeti Parkból, élőben, online
Vasúttörténeti Park - Gyereknap

Az idei gyereknapot a járványügyi helyzet miatt kivételesen másképp kell ünnepelnünk, ezért az idén 20 éves Vasúttörténeti Park május 31-én online egész napos programmal házhoz viszi a mókát és szórakozást a család minden tagjának! A program számos meglepetéssel várja a családokat a számítógép képernyői előtt, természetesen a Vasúttörténeti Park területéről élőben!

„Ez a nap más, mint a többi...” – a mindenki számára ismerős dal az idei gyereknapra is érvényes, hiszen a jelenlegi járványügyi helyzetben csupán alternatív megoldásokkal pótolhatják a szülők a gyerekek ünneplését. A Vasútörténeti Park jóvoltából azonban egy remek, otthoni gyereknapot élvezhetnek a kicsik, hiszen május 31-én, 10 és 18 óra között elhozzák a mókát és kacagást az otthonokba.

A Vasúttörténeti Park Facebook oldalán és Youtube csatornáján követhetik a gyerekek és szüleik az egymás utáni izgalmas programokat, melyek házigazdája Horváth Szilárd lesz. A nap folyamán többször élőben jelentkeznek majd be a Vasúttörténeti Park területéről, sok-sok exkluzív tartalommal, premierekkel és meglepetés vendégekkel! Fellép az Apacuka zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Rutkai Bori Banda, és az Eszter-lánc Mesezenekar is, de láthatják a gyerekek az Aranyszamár bábtársulat előadását is.

„Évek óta hagyomány már a gyereknapi ünneplés a Vasúttörténeti Park életében, így különösen ebben a nehéz helyzetben szerettünk volna a gyerekek arcára mosolyt csalni. Szívügyünknek tekintettük, hogy idén elvigyük az otthonokba azt a vidám hangulatot, amit minden évben tapasztalunk a gyereknap alkalmával, bízom benne, hogy az online térben is vissza tudunk adni egy-egy szeletet a megszokott parkos hangulatból.” – mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

A jógaórától meseolvasáson át a gyerekek számára az otthoni arcfestés, szülőkkel közös sütés-főzés, de akár a közlekedésbiztonság témái is terítékre kerülnek az esemény Facebook oldalán. A szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról is hallgathatnak érdekességeket a fesztiválhoz csatlakozók, de ezzel kapcsolatos kézműves tippeket is kapnak, amiket azonnal ki is próbálhatnak a családok. A szülők számára is lesznek a nap folyamán érdekes témák és tanácsok a gyermeknevelés, sportválasztás vagy az egészséges táplálkozás kapcsán. A sok program mellett izgalmas, óránkénti feladványokkal is várják a családokat a szervezők, természetesen értékes nyereményekért, amelyeket azonnal, minden óra végén ki is sorsolnak. Az élményekkel, izgalmakkal teli napot pedig Ördög Nóri búcsúmeséje zárja.

Kivételes Gyereknap, kivételesen online!

Bővebb tájékoztatásért és a részletes programért kérjük, látogassák meg a www.vasuttortenetipark.hu oldalát.

Gyereknapi Házhoz Megyünk Fesztivál a Vasúttörténeti Parkból, élőben: https://www.facebook.com/events/587644778516868/