Tiéd a pálya!

tiéd a pályaA MÁV-csoport  tevékenysége az egész országra kiterjed. Az anyavállalat MÁV Zrt. mintegy 7000 kilométer hosszú vasúti pályahálózat és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló létesítmények üzemeltetését, karbantartásátvégzi.

A személyszállító leányvállalat, a MÁV-START Zrt. – amellyel a legtöbben találkoznak – naponta közel 3000 vonatot közlekedtet, éves utasszáma az utóbbi két évben emelkedett, megközelíti a 140 milliót. Ezen felül a MÁV-START Zrt. jelentős vontatási szolgáltatást is biztosít a piacon. Emellett járműkarbantartással és -javítással is foglalkozik, és ezen tevékenységek nemrég kiegészültek az újra induló hazai vasúti járműgyártással is.

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. jelenleg beszerzési, készletgazdálkodási,számviteli,  ügyviteli, humán és informatikai szolgáltatásokat nyújt. A MÁV-csoportnak mindezek mellett több kisebb vállalat is tagja, amelyek széles körű, nemzetgazdasági jelentőségű tevékenységet végeznek. Vállalatainkhoz rendszeresen keresünk munkatársakat az ország különböző településein, számos szakterületre.

 

Csatlakozz hozzánk Te is! Nálunk Tiéd a Pálya!