A MÁV gyermeknapi meglepetései

2021. május 28. péntek, 05.34

Budapest, 2021. május 28.Kreatív pörgetős füzettel és színes programokkal készül a MÁV az idei gyereknapra. Négy mókás történetet gondolhatnak tovább a gyerekek a MÁV-START pörgetős füzeteiben, és rajzolhatják hozzá a befejezést is. Május utolsó vasárnapja a Magyar Vasúttörténeti Parkban is a gyermekekről szól, május 30-án gőzmozdonyon, lóvasúton és kerti vasúton is lehet utazni, emellett további izgalmas kalandokkal várják a gyerekeket.

A MÁV-START járatain a jegyvizsgálóktól a gyereknapi hétvégén kaphatnak először a legkisebbek játékos történeteket bemutató pörgetős füzetet, amelyhez egyedi befejezést is rajzolhatnak. Így dobhatják vissza képzeletben a strandlabdát egy FLIRT-nek, gondolhatják tovább, ahogy az emeletes KISS begördül a Balatonhoz, Béka koma a NOHAB orrára ugrik a nádasból, vagy a TAURUS lehagyja a sirályt. Aki a saját rajzával befejezett történetről videót készít, esélyes az értékes ajándékra! A legjobb filmeket a MÁV online felületein fogja bemutatni.

Pörgetős füzet

A Magyar Vasúttörténeti Parkban május 30-án délelőtt 10 és 18 óra között interaktív bábműsorral, egész napos kézműves foglalkozással, kalandjátékkal, kincskereséssel állatsimogatóval, és további színes programokkal várják a gyerekeket. „Az Élet-Úton” KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályán a gyermekek gyakorolhatják a bicikli biztonságos kezelését akár egészen kiskortól. A „Mini KRESZ Park” 15 perces KRESZ oktatással várja a kicsiket, akik a kis autók volánja mögé ülhetnek. Elsősegélynyújtó bemutatón tanulhatják a gyerekek a segítségnyújtás alapjait. Ezen a napon minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés a Magyar Vasúttörténeti Parkba!

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság