Utasellátó földi vendéglátóegységek kialakítása - Batthyány tér

Ajánlatkérő jelen Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, műszaki leírást, nyilatkozatmintákat), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére a Pályázati felhívással együtt.
 
Ajánlatkérő írásban (elektronikus úton) a pályázati felhívás 1. pontjában megadott kapcsolattartójához beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt Ajánlattevőnek. Ennek átvételéről elektronikus visszaigazolást kérünk a kapcsolattartó felé a potenciális Ajánlattevőktől.
 
Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a reszegi.fanni [KUKAC] mav-start.hu e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:
  • Cég neve:
  • Székhelye:
  • Adószáma:
  • Kapcsolattartó neve:
  • Kapcsolattartó elérhetősége (telefonszáma, e-mail címe):
 
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a nyilatkozatmintákért valamint azok használatáért az Ajánlatkérő felelősséget nem vállal, azaz Ajánlattevők a formanyomtatványokat saját felelősségükre alkalmazhatják.
 
Ajánlatkérő a Pályázati felhívás mellékletét képező jóváhagyott kivitelezési tervdokumentációt elektronikus elérési útvonalon bocsátja rendelkezésre, tekintettel arra, hogy a jóváhagyott kivitelezési tervdokumentációnak nagy a terjedelme, ilyen formán nem tudja Ajánlatkérő írásban, levél mellékletként megküldeni Ajánlattevő részére.
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas.pdf406.5 KB2022.05.27.
PDF ikon helyszini_bejaras_jegyzokonyv.pdf301.68 KB2022.06.03.
PDF ikon 1._szamu_kiegeszito_tajekoztatas.pdf535.94 KB2022.06.03.

Megrendelő cég

MÁV-START Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2022. május 27. péntek, 12.15

Jelentkezési / beadási határidő

2022. június 7. kedd, 10.00