Munkavállalók munkaerőkölcsönzéssel történő biztosítása tárgyú közbeszerzési eljárás

Magyar szám

KÉ-4088/2016

EU szám

2016/S 081-143555

Ajánlatkérő a közbeszerzési dokumentumokat a részvételi felhívás közzétételének időpontjától,korlátlanul,teljes körűen, elektronikus úton,térítésmentesen teszi hozzáférhetővé a gazdasági szereplők számára. A Közb.Dok-t részvételi jelentkezésenként legalább 1 részvételre jelentkezőnek,vagy a jelentkezésében megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie a részvételi határidő lejártáig. A Közb.Dok. „elérése” alatt ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését valamint annak az ajánlatkérő kapcsolattartója részére (Bicskei Krisztina bicskei.krisztina [KUKAC] mav-szk.hu) történő megküldését, ill. ajánlatkérő általi visszaigazolását érti.

A Közbeszerzési Dokumentumok mellett letölthető az ajánlatkérő által 05.09-én a gazdasági szereplők részére megküldött kiegészítő tájékoztatás (1.sz.levél), amely a Közbeszerzési Dokumentumok részét képezi.

A Közbeszerzési Dokumentumok mellett letölthető az ajánlatkérő által 05.11-én a gazdasági szereplők részére megküldött kiegészítő tájékoztatás (2.sz.levél), amely a Közbeszerzési Dokumentumok részét képezi.

A Közbeszerzési Dokumentumok mellett letölthető az ajánlatkérő által 05.13-án a gazdasági szereplők részére megküldött kiegészítő tájékoztatás (3.sz.levél), amely a Közbeszerzési Dokumentumok részét képezi.

A Közbeszerzési Dokumentumok mellett letölthető, az ajánlatkérő által 06.17-én az ajánlattevők részére megküldött kiegészítő tájékoztatás (ajánlattételi szakasz 1.sz.levél), amely a Közbeszerzési Dokumentumok részét képezi.

 

A Közbeszerzési Dokumentumok mellett letölthető, az ajánlatkérő által 06.21-én az ajánlattevők részére megküldött kiegészítő tájékoztatás (ajánlattételi szakasz 2.sz.levél), amely a Közbeszerzési Dokumentumok részét képezi.

Megrendelő cég

MÁV-START Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2016. április 26. kedd, 09.30

Jelentkezési / beadási határidő

2016. május 25. szerda, 10.00