Miskolc, Villanymozdony javító műhely bővítésének tervezési szolgáltatás megrendelése, valamint a szükséges hatósági engedélyek megszerzése

Ajánlatkérő felhívja a gazdasági szereplők figyelmét, hogy az ajánlattételi határidő lejártáig írásban beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt. Kérjük Ajánlattevőket, hogy az Ajánlatkérő részére írásban/e-mailben (muskovits.nikoletta [KUKAC] mav-start.hu) megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

 • Cég neve, székhelye:

 • Kapcsolattartó neve:

 • Elérhetősége (telefonszám/fax/e-mail cím):

   

  Továbbá, Ajánlatkérő felhívja az érdeklődő gazdasági szereplők figyelmét, hogy helyszíni bejáráson lehetőségük van a teljesítés helyének és körülményeinek megtekintésére, de konzultáció nem történik.

  A helyszíni bejáráson való részvétel nem feltétele a pályázatban történő részvételnek.

  A helyszíni bejárással kapcsolatos információk:

  Bejárás helyszíne: 3529 Miskolc, Kinizsi Pál utca 21., 6434/35 hrsz.

  Időpontja: 2019. január 11. 11:00 óra

  Amennyiben nem érkezik jelentkezés a helyszíni bejárásra, az nem kerül megtartásra!

   

  A helyszíni bejárásra történő bejelentkezés az érdeklődő gazdasági szereplők részéről elengedhetetlen, ezért kérjük Önöket, hogy részvételi szándékukat a muskovits.nikoletta [KUKAC] mav-start.hu e-mail címre jelezzék a helyszíni bejárás kapcsán megjelölt időpont előtt minimum 2 munkanappal, 12:00 óráig, az alábbi adatok megadásával:

 • az érdeklődő gazdasági szereplő neve, székhelye,

 • a helyszíni bejáráson résztvevő neve, telefonszáma.

   

  Ajánlattevők az ajánlatuk összeállításának érdekében írásban kérdéseket tehetnek fel Ajánlatkérő felé (e-mailben) az ajánlattételi határidő lejártának napját megelőző 6. munkanapig (2019. január 14., 15:00 óra), mely kérdésekre Ajánlatkérő legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártának napját megelőző 2. munkanapig megküldi válaszait.

  Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag a Pályázati felhívás 1. pontjában megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. (Felmerülő kérdéseiket szerkeszthető formátumban is kérjük, legyenek szívesek megküldeni.)

   

Megrendelő cég

MÁV-START Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2018. december 20. csütörtök, 15.00

Jelentkezési / beadási határidő

2019. január 22. kedd, 14.00