MÁV SZK Zrt. Környezetvédelmi mérőműszerek karbantartása kalibrálása 2021-2022

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt., mint Ajánlatkérő által indított, MÁV SZK Zrt. Környezetvédelmi mérőműszerek karbantartása kalibrálása 2021-2022 tárgyú beszerzési eljárásban az ajánlattételi határidő meghosszabbításáról döntött.

A módosított ajánlattételi határidő: 2021. január 15-én (péntek) 10:00 óra

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2021. január 15-én (péntek) 10:00 óra

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a pruzsinszky-nagy.zsofia [KUKAC] mav-szk.hu

 

____________________________

 

A MÁV Szolgáltató Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő a mai napon (2020. december 22-én „MÁV SZK ZRT. környezetvédelmi mérőműszerek karbantartása kalibrálása 2021-2022” tárgyban beszerzési eljárást indított.

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletelek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Szerződéstervezet és Nyilatkozatminták) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2021. január 08-án 12:00 óráig

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a pruzsinszky-nagy.zsofia [KUKAC] mav-szk.hu

 e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Az Ajánlattevő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban a felhívás 3. pontjában megjelölt kapcsolattartási pontokon legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi.

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 órán túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas_.pdf1.44 MB2020.12.22.

Megrendelő cég

MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2020. december 22. kedd, 15.15

Jelentkezési / beadási határidő

2021. január 15. péntek, 10.00