"MÁV-START Zrt. Miskolc csarnokvilágítási tervek korszerűségi felülvizsgálata"-27944/2020/START

A jelen kiírás célja a már megtervezett csarnokok világítási rendszereinek felülvizsgálata. A fő irányvonal a műszaki paraméterek újragondolásán és ellenőrzésén kívül az ár-értékarány vizsgálata a legkorszerűbb világítási (LED) formához igazítva. Habár a meglévő tervekben indukciós lámpatestek lettek betervezve, viszont a bizonytalan jövőbeni gyártásuk, beszerzésük illetve egyéb technológiai elmaradásuk, miatt inkább a mostanra már stabil és egyre megbízhatóbb LED-es technológia a cél. Korábbi tapasztalatok alapján elkerülendő a  a szabvány értékek fölösleges nagymértékű túllépése a csarnokvilágításnál, a 300 lux érték feletti kiugróan magas értékek vagy az aknavilágítás 200 lux feletti túlzott felültervezése. Kérnénk a lámpatestek mennyiségével kapcsolatosan a gazdaságosság és energiagazdálkodási szempontok teljes mértékű figyelembevételét a tervezés során. A tervek felülvizsgálatánál csak a csarnokok és aknák világítására kell koncentrálni, nem kell figyelembe venni a műhelyeket, irodákat és egyéb helyiségeket.

A műszaki leírás az általános tervezés – amely már rendelkezésre áll, azonban a  fent említett okokból kifolyólag felül kell vizsgálni – részleteit tartalmazza. A rendelkezésre álló tervezést Ajánlatkérő szerződéskötést követően rendelkezésre bocsátja nyertes Ajánlattevő számára.

A további részletezést a jelen dokumentáció mellékletét képező szerződéstervezet és a műszaki leírás részletesen tartalmazza.

A Dokumentációt (és a Titoktartási nyilatkozatban rögzített szabványokat) Ajánlatkérő jelen pályázati felhívás 1. pontjában megjelölt kapcsolattartójától (foldesi.jozsef2 [KUKAC] mav-start.hu) kizárólag Titoktartási nyilatkozat cégszerű aláírását és Ajánlatkérő részére történő megküldését követően bocsátja Ajánlattevők rendelkezésére.

Ajánlatkérő az ajánlattevők számára helyszíni bejárás lehetőségét biztosítja a helyi adottságok megismerése céljából.

A helyszíni bejáráson való részvétel nem feltétele a pályázatban történő részvételnek!

A bejáráson való részvételi szándékot kérjük e-mailben jelezni az ajánlatkérő
1. pontban megjelölt kapcsolattartója felé legkésőbb 2022. január 05-én 16:00 óráig, név és mobiltelefonos elérhetőség megadásával.

Bejárás helyszíne:

3529 Miskolc, Kinizsi Pál utca 21- Miskolc JBI telephely

Dieselmozdony javító és Villamosmozdony javító csarnokok

Bejárás időpontja: 2022. január 07. 10:00 óra.

Amennyiben nem érkezik jelentkezés a helyszíni bejárásra, az nem kerül megtartásra!

A helyszíni bejárás nem minősül konzultációnak, Ajánlattevők az ajánlat összeállításának érdekében kizárólag írásban – a Pályázati felhívás 20.3. pontjában foglaltak szerint – tehetnek fel kérdéseket Ajánlatkérő felé.

Ajánlattételi határidő: 2022. január 21. 14.00 óra

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas_miskolc_csarnokvil.pdf977.54 KB2021.12.16.

Megrendelő cég

MÁV-START Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2021. december 17. péntek, 14.00

Jelentkezési / beadási határidő

2022. január 21. péntek, 14.00