Licencmenedzsment rendszer beszerzése a MÁV csoport szoftvereszköz-gazdálkodás (SAM) korszerűsítésére

Tisztelt Gazdasági Szereplők!

Ajánlatkérő "Licencmenedzsment rendszer beszerzése a MÁV csoport szoftvereszköz-gazdálkodás (SAM) korszerűsítésére” tárgyban pályázatot hirdetett. Az ajánlatkérés az Electool Hungary Kft. elektronikus tendereztetési rendszerében, e-Tendering keretében történik.

Az ajánlattétel részletes feltételei – regisztrációt követően - megtalálhatóak a https://electool.com/sourcingtool/ felületén.

A Pályázati felhívás az Electool Hungary Kft. rendszerében megtekinthető a hirdetmény megjelenésének napjától kezdődően, a rendszerben történő regisztrációt követően az  ajánlattételi határidő (feltöltési határidő) időpontjáig.

Az eljárás lezárásáig minden, az eljárással összefüggő kapcsolattartás elektronikus úton történik az Electool Hungary Kft. által üzemeltetett Fluenta Sourcing felületen.

Amennyiben gazdasági szereplő érdeklődik az eljárás iránt, úgy az oresko.viktoria [KUKAC] mav-szk.hu e-mail címen kell jeleznie az eljárás iránti érdeklődését Ajánlatkérő kapcsolattartója részére.

Amennyiben ajánlattevő rendelkezik Fluenta Sourcing regisztrációval, úgy Ajánlatkérő hozzárendeli a tárgyi eljáráshoz ajánlattevőt, melyet követően teljes körűen hozzáférhet a pályázati dokumentációhoz, tehet fel kiegészítő tájékoztatás kérést, valamint nyújthat be ajánlatot és hiánypótlást.

Amennyiben gazdasági szereplő nem rendelkezik regisztrációval a Fluenta Sourcing rendszerében, akkor a jelen pont szerinti érdeklődés jelzését követően Ajánlatkérő képviselője megküldi a gazdasági szereplő részére a Fluenta Sourcing rendszerben történő regisztrációhoz szükséges meghívót. Ennek elfogadását követően Ajánlatkérő a fentebb ismertetettek szerint hozzárendeli az eljáráshoz gazdasági szereplőt.

Az Electool Hungary Kft. elérhetőségei:

 

Electool Hungary Ügyfélszolgálat

Telefon: +36-1-8-555-999

Email: support [KUKAC] fluenta.eu

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas_licencmenedzsment.pdf985.15 KB2018.12.05.

Megrendelő cég

MÁV Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2018. december 5. szerda, 16.30

Jelentkezési / beadási határidő

2018. december 12. szerda, 11.00