Hálózati komplex pénztári nyilvántartó program beszerzése

A MÁV-START Zrt.  (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő képviseletében eljárva a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a mai napon (2020. december 15. napján) 16966/2020/MÁV-START számmal „Hálózati komplex pénztári nyilvántartó program” tárgyban beszerzési eljárást indított, amelyben a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. mint az eljárás lebonyolítói ezúton felhívjuk Önöket ajánlattételre.

 A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, műszaki leírást, nyilatkozatmintákat), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére

Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2020. december 23. 14:00 óra

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben az kentesi.sandor [KUKAC] mav-szk.hu e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

 

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Ajánlattevők az alapajánlat összeállításának érdekében írásban kérdéseket tehetnek fel Ajánlatkérő felé (e-mailben a 3. pontban jelzett kapcsolattartó felé) 2021. január 04. napján 16.00 óráig, amely kérdésekre Ajánlatkérő 2021. január 05. napján 10.00 óráig megküldi válaszait.

Az előzőekben megjelölt határidőn túl, vagy egyéb módon érkezett kérdések, vagy a Pályázat tárgyától eltérő kérdések megválaszolásától Ajánlatkérő indoklás nélkül eltekinthet.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag a 3. pontban megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

 

 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas.pdf1.18 MB2020.12.15.

Megrendelő cég

MÁV-START Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2020. december 15. kedd, 09.30

Jelentkezési / beadási határidő

2021. január 6. szerda, 12.00