Fotocellás ajtó beszerzése, beépítése

Tisztelt Érdeklődő Gazdasági Szereplők!

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. mint Ajánlatkérő, a 2022. október 24. napján indított Fotocellás ajtó beszerzése, beépítése tárgyú beszerzési eljárásban tájékoztatja a Tisztelt Érdeklődő Gazdasági Szereplőket, hogy az ajánlattétel határideje (2022. november 2. 12:00 óra) módosításra kerül.

Módosított ajánlattételi határidő: 2022. november 4. (péntek) 12:00 óra

A Pályázati felhívás jelen módosítással nem érintett rendelkezései továbbra is irányadóak az eljárásban.

Kérjük ajánlattételük során a fenti tájékoztatást legyenek szívesek figyelembe venni.

 

-----------------------------------------------------------------

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő a mai napon (2022. október 24. napján) 7721/2022/SZK számmal Fotocellás ajtó beszerzése, beépítése tárgyban beszerzési eljárást indított.

 

1.) A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

 

2.) Az ajánlatkérés az Ariba Inc. által üzemeltetett az SAP Ariba felületen történik. A SAP Ariba Network rendszer használatának és az ajánlatadásnak a részletes leírása az SAP Ariba rendszerbe belépve, a jobb felső sarokban a Súgó menüpont alatt elérhető Súgóközpontban. 

Az SAP Ariba rendszer elérése: Ariba Network Beszállító vagy https://service.ariba.com/Supplier.aw

 

3.) Amennyiben gazdasági szereplő érdeklődik az eljárás iránt, úgy az ügyintéző e-mail címén kell jeleznie az eljárás iránti érdeklődését Ajánlatkérő kapcsolattartója részére.

Megküldendő információk:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve*:

Kapcsolattartó telefonszáma:

E-mail címe:

*Lehetőleg a SAP Ariba rendszerben regisztrált kapcsolattartót kérünk megadni.

 

4.) SAP Ariba rendszerbe korábban regisztrált gazdasági szereplők figyelmébe:

Amennyiben gazdasági szereplő rendelkezik SAP Ariba Network regisztrációval, ahol a MÁV regisztrációs kérdőíve is jóváhagyásra került, úgy a 3.) pontban kért érdeklődés jelzését követően Ajánlatkérő hozzárendeli a tárgyi eljáráshoz a gazdasági szereplőt, melyet követően gazdasági szereplő teljes körűen hozzáférhet a pályázati dokumentációhoz, tehet fel kiegészítő tájékoztatás kérést, valamint nyújthat be ajánlatot és adott esetben hiánypótlást.

 

Fontos, hogy amennyiben gazdasági szereplő már regisztrált a SAP Ariba rendszerben, és nem a rendszerbe regisztrált kapcsolattartóját kívánja megjelölni a tárgyi eljárásban, hanem új, SAP Ariba rendszerben még nem regisztrált kapcsolattartón keresztül kíván tárgyi eljárásban ajánlatot benyújtani, akkor kérjük szíveskedjen az új kapcsolattartót a gazdasági szereplő felvenni az SAP Ariba rendszerben a kapcsolattartói közé. Az új kapcsolattartó SAP Ariba rendszerbe való regisztrálása gazdasági szereplő felelőssége! Lásd MÁV csoport honlapján „Szállítói regisztráció” oldalon közzétett ppt. formátumú Kézikönyvben Gyakori kérdések 2. Kérdés (https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/szallitominosites).

Ebben az esetben Ajánlatkérő ügyintézője az új kapcsolattartót is hozzárendeli a SAP Ariba rendszerben a tárgyi eljáráshoz. Tehát új kapcsolattartó bevonásakor nem szükséges a teljes regisztrációt elvégezniük, mert az a rendszerben duplikációhoz vezethet.

Fontos, hogy személyhez kötött email cím kerüljön megadásra a regisztráció során, kerülendő például az info@ vagy beszerzes@...,; ertekesites@... email ill. ertesites@ …. címek.

 

Amennyiben gazdasági szereplő már korábban regisztrált a SAP Ariba Network rendszerben, de a MÁV specifikus kérdőív még részéről nem került kitöltésre, akkor Bejelentkezést követően ez a kérdőív kitöltendőként megjelenik. A MÁV Specifikus kérdőív kitöltését és a „A teljes válasz elküldése”-t követően Ajánlatkérő Ügyintézője ellenőrzi és jóváhagyja a MÁV Csoport-hoz való regisztrációt.

 

5.) SAP Ariba rendszerbe még nem regisztrált gazdasági szereplők figyelmébe:

Amennyiben gazdasági szereplő nem rendelkezik regisztrációval a SAP Ariba rendszerében, akkor a 3.) pont szerinti érdeklődés jelzését követően Ajánlatkérő képviselője megküldi a gazdasági szereplő részére a SAP Ariba rendszerben történő regisztrációhoz szükséges meghívót.

A regisztráció lépéseit bemutató ppt-t jelen hirdetményhez csatoltan tölthetik le (lásd Segedlet_a_szallitoi_regisztraciohoz_uj_szallitok_reszere.ppt). Regisztráció során kérjük a Segédletben megjelölt lépéseket szíveskedjenek követni.

A regisztráció Ajánlatkérői elfogadását követően Ajánlatkérő a fentebb ismertetettek szerint hozzárendeli az eljáráshoz gazdasági szereplőt.

 

6.) Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

A gazdasági szereplő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban az SAP Ariba rendszerben – „ÜZENET ÍRÁSA” funkciógomb segítségével  - legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát az SAP Ariba felületen – melyet gazdasági szereplő az „Eseményüzenetek” menü alatt olvashat ill. melyről kapcsolattartója e-mailes értesítést is kap - legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi.

A rendszer az üzenet tárgyaként egy sorszámot generál és feltünteti az eljárás megnevezését, de a rendszerüzenetek közötti könnyebb azonosíthatóság érdekében kérjük, az üzenet tárgyát szíveskedjen átírni, pl. „KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS KÉRÉS”-re vagy „KÉRDÉSEK”-re.

 

7.) Egyéb információk:

  • Tárgyi eljárásban csak azon gazdasági szereplő tehet ajánlatot, aki korábban kitöltötte a MÁV Specifikus kérdőívet, és az jóváhagyásra került. Tehát nem elegendő, ha adott gazdasági szereplő SAP Ariba Network regisztrációval rendelkezik. Regisztráció leírását lásd 4.) pontban megjelölt Segédlet.
  • Regisztrációkor javasolt az IDÓZÓNA beállítása során magyarországi illetőségű gazdasági szereplő esetén Európa/Budapest vagy CET időzónát választani, mert ez Ajánlatkérő időzónája, így minden az adott eljárásban irányadó határidő azonos időzóna szerint értelmezhető! Már regisztrál ajánlattevők és felhasználóik a Felhasználó „Saját fiók” beállításai között állíthatják be az „Előnyben részesített időzóna”-t, melyeket javasoljuk Európa/Budapest vagy CET időzónára állítani.
  • Ajánlatkérő ezúton jelzi, hogy az eljárásban kiküldésre kerülő automatikus rendszerüzenetekben megjelölt határidők az időzónához kötötten jelennek meg, az adott eljárásban a rendszerben az Eseményben (RFP vagy árverés) rögzített határidők az irányadók! A határidőben való ajánlattétel Ajánlattevő felelőssége!
  • Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy az SAP Ariba Sourcing rendszer vonatkozásában felmerülő technikai vagy felhasználói kérdések vonatokozásában a rendszert üzemeltető Ariba Inc. (USA, 3410 Hillview Avenue, Palo Alto, CA 94304) tud tájékoztatást adni az SAP Ariba Help Center-en keresztül. Ha általános információra van szüksége a rendszer használatával kapcsolatban, akkor a dokumentáció és az oktatóanyagok eléréshez kattintson az SAP Ariba rendszer jobb felső sarkában található súgóközpontra a dokumentáció és az oktatóanyagok eléréséhez („Kezdőlap” és „Képzés” lehetőségek).
  • Amennyiben közvetlen támogatásra van szüksége, abban az esetben az SAP Ariba rendszer jobb felső sarkában található súgóközponton keresztül válassza a „Támogatás kérése” lehetőséget.
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas_fotocellas_ajto.pdf3.08 MB2022.10.24.
PDF ikon tajekoztatas_aj._hat._ido_mod.i._fotocellas_ajto_besz.pdf289.55 KB2022.10.28.

Megrendelő cég

MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2022. október 24. hétfő, 13.00

Jelentkezési / beadási határidő

2022. november 4. péntek, 12.00