Elektromos kerékpár beszerzése PTI Debrecen részére

Tisztelt Gazdasági Érdeklődők!

 

A MÁV Zrt, mint Ajánlatkérő megbízásából a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint lebonyolító a mai napon (2022. július 26. napján) „Elektromos kerékpár beszerzése PTI Debrecen részére” tárgyban beszerzési eljárást indított.

A tárgyi beszerzési eljárásban Ajánlatkérő eltekint a papíralapú ajánlatok benyújtásától, az ajánlatot a megadott határidőig e-mailen, pdf. formátumban kéri megküldeni a pruzsinszky-nagy.zsofia [KUKAC] mav-szk.hu  email címre.

Az ajánlatkérés részleteit a csatolt Ajánlatkérés és melléketei tartalmazza.

A beszerezni kívánt elektromos kerékpárral kapcsolatos elvárásokat a Műszaki leírás, szerződéses feltételeket az ÁSZF tartalmazza, mely a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő elvárásai szerint a csatolt műszaki leírásban szereplő vagy azzal egyenértékű termék(ek)re kérünk árajánlatot.

Kérjük, az ajánlattétel során szíveskedjenek a Felolvasólapot kitölteni, valamint kérjük az ajánlat részeként szíveskedjenek a megajánlott termékekről magyar nyelvű, fényképpel ellátott termékismertetőt/gyártói adatlapot .pdf  formátumban beküldeni.

Szállítási határidő a megrendelés kézhezvételét követő 30 naptári nap.

Amennyiben gazdasági szereplő érdeklődik az eljárás iránt, úgy az ügyintéző e-mail címén kell jeleznie az eljárás iránti érdeklődését Ajánlatkérő kapcsolattartója részére.

Megküldendő információk:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve*:

Kapcsolattartó telefonszáma:

E-mail címe:

Jelen ajánlatkérés nem jelent Ajánlatkérő részéről megrendelési kötelezettséget. Ajánlatkérő bármikor dönthet úgy, hogy ajánlatkérését visszavonja, illetve az ajánlatkérést követően nem küld megrendelést. Ajánlatkérő a döntését külön indokolni nem köteles. Az ajánlatkérés visszavonásából, eredménytelenné nyilvánításából, illetve a megrendelés elmaradásából eredő károkért Ajánlatkérő semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Üdvözlettel:

Pruzsinszky-Nagy Zsófia

beszerzési referens

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon muszaki_kovetelmeny_elektromos_kerekpar.pdf218.67 KB2022.07.26.
Fájl ajanlatkero_level_.docx17.97 KB2022.07.26.
PDF ikon aszf_szk_20200504.pdf263.31 KB2022.07.26.

Megrendelő cég

MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2022. július 26. kedd, 15.15

Jelentkezési / beadási határidő

2022. augusztus 5. péntek, 12.00