Autodesk Licencek követése 2020

A MÁV START Zrt.  (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő képviseletében eljárva a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a mai napon (2020. november 13. napján) 17217/2020/START számmal „AUTODESK LICENCEK KÖVETÉSE 2020” tárgyban beszerzési eljárást indított, amelyben a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. mint az eljárás lebonyolítói ezúton felhívjuk Önöket ajánlattételre.

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, műszaki leírást, nyilatkozatmintákat), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére

Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2020. november 17. 17:00 óra

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a kentesi.sandor [KUKAC] mav-szk.hu e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

 

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Ajánlattevők az alapajánlat összeállításának érdekében írásban kérdéseket tehetnek fel Ajánlatkérő felé (e-mailben a 1. pontban jelzett kapcsolattartó felé) 2020. november 16. napján 11:00 óráig, amely kérdésekre Ajánlatkérő 2020. november 17. napján 12:00 óráig megküldi válaszait.

Az előzőekben megjelölt határidőn túl, vagy egyéb módon érkezett kérdések, vagy a Pályázat tárgyától eltérő kérdések megválaszolásától Ajánlatkérő indoklás nélkül eltekinthet.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az 1. pontban megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas.pdf.pdf892.67 KB2020.11.13.

Megrendelő cég

MÁV-START Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2020. november 13. péntek, 12.45

Jelentkezési / beadási határidő

2020. november 18. szerda, 15.00