15067/2019/SZK Pályázati felhívás 1 darab ThinkCell szoftver licencbérlet tárgyú beszerzési eljárásban

Tisztelt Érdekelt Gazdasági Szereplő!

A MÁV Zrt, mint Ajánlatkérő megbízásából a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., mint Lebonyolító „1 darab ThinkCell szoftver licencbérlet” tárgyban kér ajánlatot.

Ajánlatkérő jelen Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

A formanyomtatványok Ajánlatkérő tartalmi elvárásait rögzítik, azok formájának alkalmazása nem kötelező. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a formanyomtatványokért valamint azok használatáért az Ajánlatkérő felelősséget nem vállal, azaz Ajánlattevők a formanyomtatványokat saját felelősségükre alkalmazhatják.

Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2019. december 11. 10:00 óra.

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a kovacsne.sebok.zsuzsanna [KUKAC] mavszk.hu e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas_think_cell.pdf2.13 MB2019.12.07.

Megrendelő cég

MÁV Zrt.

Felelős személy

Meghirdetés

2019. december 7. szombat, 10.30

Jelentkezési / beadási határidő

2019. december 11. szerda, 10.00