Üdvözöljük karrieroldalunkon!

Az alábbi kereső segítségével kereshet aktuális állásajánlataink között! Várjuk jelentkezését!

A keresési feltételnek 397 állásajánlat felelt meg.

Kommunikációs munkatárs

Budapest

MÁV-START Zrt.

Érdekel a vizuális kommunikáció, a videó, a fotó világa? Ügyesen kezeled a grafikai, képszerkesztő programokat? Szereted a változatos feladatokat? Lelkes vagy és tettre kész? Akkor nálunk a helyed!

Bővülő csapatunkba keresünk Téged, aki lendületes, kreatív vagy és nem rettensz meg a feladatoktól. Célunk, hogy együtt alakítsuk, fejlesszük vállalatunk kommunikációját – csatlakozz hozzánk! Önéletrajzoddal együtt küldd el egy munkád linkjét is – legyen az grafikai, fotós vagy videós anyag –, vagy légy kreatív és mutasd be magad ötletesen.

Jelentkezés határideje: 2018. november 5.

Emberi erőforrás (humán)

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Kommunikációs szakértő

Budapest

MÁV-START Zrt.

Bővülő csapatunkba keresünk Téged, aki tapasztalt vagy a vállalati kommunikációban, jártas az (újság)írásban, szereted a kihívásokat, nem rettensz meg a komplex feladatoktól és átlátod azokat. Hozd magaddal az ötleteidet, kreativitásodat, szemléletmódodat és szakértelmedet.

Jelentkezz hozzánk és légy Te, aki velünk együtt alakítja és formálja Társaságunk belső kommunikációját! Önéletrajzoddal együtt várjuk motivációs leveledet is, amiben kifejted, hogy miért szeretnél velünk dolgozni.

Jelentkezés határideje: 2018. november 5.

Emberi erőforrás (humán)

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Tisztítási átvevő

Győr

MÁV-START Zrt.

Győri telephelyünkre a vasúti járműveink tisztaságának biztosításával foglalkozó csapatunkba keresünk érettségivel rendelkező új kollégát. Jelentkezzen még ma!

Jelentkezés határideje: 2018. november 18.

Járműkarbantartás

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Oldalak