Üdvözöljük karrieroldalunkon!

Az alábbi kereső segítségével kereshet aktuális állásajánlataink között! Várjuk jelentkezését!

Részletes keresés
Szakterület
Ha szakterületek szerint is keresni (szűrni) szeretne, itt megteheti.

A keresési feltételnek 5 állásajánlat felelt meg.

Humánpartner (Budapest)

Budapest

MÁV-START Zrt.

Szívesen kamatoztatnád HR-es tudásodat az ország egyik legnagyobb munkáltatójánál? Fontos számodra az összeszokott, támogató csapat és vezető? Szeretsz emberekkel foglalkozni?

Ha a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor hirdetésünk neked szól. Olyan munkakört ajánlunk számodra, ahol lehetőséged lesz egy stabil munkahelyen a lentebb olvasható feladatokkal foglalkozni.

Jelentkezz és legyél Te az új kollégánk budapesti csapatunkban!

Jelentkezés határideje: 2022. június 26.

Humán

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Humánpolitikai szakértő

Budapest

MÁV Zrt.

Többéves bérgazdálkodási tapasztalattal bírsz? Szívesen vennél részt ösztönző rendszerek működtetésében, fejlesztésében?

Mindezt az ország legnagyobb foglalkoztatójánál, a MÁV-Volán csoportnál?

Ha igen, úgy jelentkezz a vállalatcsoport irányítási szintjén működő csapatunkba!

Már csak 5 napig jelentkezhet!

Humán

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Humánerőforrás kontrolling szakértő

Budapest

MÁV Zrt.

Többéves adatbázis kezelési tapasztalattal bírsz? Szívesen vennél részt javadalmazás témájú elemzések, kimutatások készítésében?

Mindezt az ország legnagyobb foglalkoztatójánál, a MÁV-Volán csoportnál?

Ha igen, úgy jelentkezz a vállalatcsoport irányítási szintjén működő csapatunkba!

Már csak 5 napig jelentkezhet!

Humán

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Menedzserasszisztens

Budapest

MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

A Baross Gábor Oktatási Központ a MÁV-Volán-csoport vállalatainak nyújt oktatási, képzési szolgáltatást. Tevékenységének része a tanfolyami felnőttképzés, időszakos oktatás, e-learning képzés biztosítása és a képzések teljeskörű informatikai támogatása, iskolarendszerű gyakorlati képzés, tananyagfejlesztés, szállásszolgáltatás, oktatási infrastruktúra biztosítása, megrendelői kérésre külső szolgáltató által lebonyolított képzési szolgáltatásokkal kapcsolatos szervezési, dokumentációs feladatok ellátása. Ide tartozik továbbá a képzés-nyilvántartó, SAP LSO rendszer működtetése is.

Egy komplex szervezet, sokrétű feladatokkal, ahol most Rád van szükség! Ahogy a szervezet maga, úgy a Te feladataid is változatosak lesznek. Éppen ezért fontos számunkra, hogy a mindennapokban könnyen és gyorsan megbirkózz az SOS, vagy határidős feladatokkal. Szorosan együtt kell működnöd a vezetővel, de rajta kívül szinte az egész szervezet, és még sokan mások is kereshetnek és keresnek is kéréseikkel, kérdéseikkel, így a hatékony problémamegoldás, a türelem és kedvesség, valamint a jó kommunikáció szintén fontos tulajdonságok ebben a munkakörben.

Amennyiben szívesen csatlakoznál pörgős csapatunkhoz, várjuk jelentkezésedet!

A munkakör betöltésére határozott ideig, előreláthatólag 2024.07.30-ig van lehetőség.

Már csak 8 napig jelentkezhet!

Humán

Teljes munkaidő

Állás megtekintése

Képzés-fejlesztési szakértő (vasútszakmai képzések)

Budapest

MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

A Baross Gábor Oktatási Központ a MÁV-Volán-csoport vállalatainak nyújt oktatási, képzési szolgáltatást. Bár tevekénységének fő irányvonala a vasútspecifikus képzések, de képzési palettájában megtalálható számos szakterületi és informatikai képzés is.

Tevékenységének része a tanfolyami felnőttképzés, időszakos oktatás, e-learning képzés biztosítása és a képzések teljeskörű informatikai támogatása, iskolarendszerű gyakorlati képzés, tananyagfejlesztés, szállásszolgáltatás, oktatási infrastruktúra biztosítása, megrendelői kérésre külső szolgáltató által lebonyolított képzési szolgáltatásokkal kapcsolatos szervezési, dokumentációs feladatok ellátása. Ide tartozik továbbá a képzés-nyilvántartó, SAP LSO rendszer működtetése is.

Amennyiben szívesen csatlakoznál pörgős csapatunkhoz, magadénak érzed a szolgáltatói szemléletet, várjuk jelentkezésedet!

Ezt az állást a MÁV-csoport egyik munkavállalója javasolta? Tereld hivatalos mederbe az ajánlást, hogy megjutalmazhassuk érte Kollégánkat! Ehhez annyit kell tenned, hogy jelentkezésedkor kiválasztod a Munkavállalói ajánlási program pontot és kitöltöd az ajánló adatait, majd ezután rögtön emlékezteted Munkatársunkat az ajánlási szelvény leadására.

Már csak 1 napig jelentkezhet!

Humán

Teljes munkaidő

Állás megtekintése