HungaRio Katolikus Ifjúsági Napok – Utazzon vasúton, fél áron!

2013. július 23. kedd, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.48

Budapest, 2013. július 23. – A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Pécsre, a július 24-28. között megrendezésre kerülő HungaRio Katolikus Ifjúsági Napokra utazóknak.

A HungaRio Katolikus Ifjúsági Napokon a délelőtti katekézisek és szentmisék után a magyar kultúrához, a vendéglátó Pécs kulturális értékeihez kapcsolódó programokkal, táncházakkal, koncertekkel és műhelyekkel várják a közönséget.

A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A bélyegzés a pécsi vasútállomáson vagy a találkozó belvárosi információs pontjánál, július 24-e és 28-a között kérhető.

A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás a rendezvényt megelőző napon, július 23-án kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 29-én kell befejezni.

Az utasok további információkat a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

MÁV-START Zrt.