Jelentkezés Erzsébet-táborra

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap lezárásra került. Kitöltése nem lehetséges.
Tisztelt Munkatársunk! 

Az Erzsébet-tábor által fenntartott 180 fős keret betelt és sajnos már a várólistás helyek is elfogytak!

Az Erzsébet-tábor programnak köszönhetően a MÁV-Volán-csoport dolgozóinak gyermekei az idei évben is lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek egy ötnapos élménytáborban a Balaton-parti Zánkán. A nyári táborba ismét 180 gyermek utazhat, létszámuk nem bővíthető, ezért kifejezetten kérjük munkatársainktól, hogy elsősorban azok jelentkezzenek, akiknek nincs egyéb lehetőségük arra, hogy gyermekük nyári nyaralását biztosítsák.

A 2023. július 30 - augusztus 4. között tartandó táborozáson a gyermekek kedvező feltételek mellett, mindössze 1000 forintos regisztrációs díj ellenében vehetnek részt, amely a munkavállaló szülő augusztusi munkabéréből kerül levonásra.

A jelentkezési felület 2023. április 11. reggel 8 órától április 17-e 20 óráig lesz elérhető

A jelentkezéshez szükséges:

  • A regisztrációs adatokat tartalmazó űrlap kitöltése;
  • Az érvényes tanulói jogviszony-igazolás feltöltése (a gyermek iskolája állítja ki);
  • A kinyomtatott Szülői nyilatkozat dokumentum maradéktalanul kitöltött és aláírt változatának feltöltése;
  • Az 1000 Forintos díj munkabérből történő levonását megengedő hozzájáruló nyilatkozat kitöltött és aláírt változatának feltöltése.

FONTOS: Ezek közül bármelyik hiányában a jelentkezés érvénytelen.

Amennyiben a gyermek sajátos nevelési igényű/hátrányos helyzetű/rendszeres gyermekvédelmi ellátásban részesül arról a szülőnek szintén igazolást kell feltöltenie a regisztrációs felületre.

A jelentkezés feltételei:

  • Legalább az egyik szülő a MÁV-Volán-csoport vállalatainál aktív munkaviszonnyal rendelkezzék (határozott idejű szerződés esetén 2023. augusztus 31-én még aktív munkaviszonnyal rendelkezzék).
  • A gyermek 1-8. osztályos általános iskolai tanuló legyen, aki a jelentkezés beadásakor érvényes tanulói jogviszonnyal és érvényes diák- vagy személyi igazolvánnyal rendelkezik.

 

A jelentkezés leadása után az adatok módosítására, illetve hiánypótlásra nincs lehetőség. A helyek kiosztása időrendben történik, így az első 180 érvényes regisztrációt vesszük figyelembe.

A gyermekek helyszínre utaztatása egyénileg vagy szervezetten történik, ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Ha bármilyen kérdésük merülne fel a jelentkezéssel kapcsolatban, a kig [KUKAC] mav.hu email címen kaphatnak segítséget munkatársainktól.

A MÁV Zrt. gondoskodik arról, hogy valóban az arra jogosultak jelentkezése történjen meg. A MÁV Zrt. adatkezelési tájékoztatója ide kattintva elérhető.

Az alapítvány adatkezelési tájékoztatója ide kattintva elérhető.

A jelentkezés belső folyamatáról ide kattintva tájékozódhat.