Balaton Sound – Megerősített szerelvényekkel és mentesítő vonattal készül a MÁV-START

2013. július 12. péntek, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.48

A MÁV-START Zrt. a 2013. július 11. és 15. között megrendezésre kerülő Balaton Sound Fesztiválra utazók számára, a kényelmes eljutási lehetőség biztosítása érdekében csütörtöktől hétfőig, hosszabb szerelvényeket közlekedtet Budapest-Déli pályaudvar és Zamárdi viszonylatban. A fesztivál ideje alatt Zamárdi vasútállomásán megerősített pénztári és ügyeleti szolgálat áll az utasok rendelkezésére. A rendezvény utolsó napján hétfőn, mentesítő vonat indul 7 óra 36 perckor Szántód-Kőröshegy állomásról, amely 7 óra 50 perckor indul tovább Zamárdiból. Ezt követően a mentesítő vonat Siófokon, Székesfehérváron, Kelenföldön és a végállomáson, Budapest-Déli pályaudvaron áll meg.

 

A vasúttársaság javasolja utasainak, hogy menetjegyeiket érdemes elővételben, akár az interneten keresztül megvásárolni, mellyel elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás. Az internetes rendszerben vásárlók már nemcsak az állomásokon található jegykiadó automatáknál, hanem bárhol – akár otthon is – ki tudják nyomtatni a menetjegyeket. A feláras vonatokon utazók pedig akár pdf-formátumban, a laptopjukon, okostelefonjaikon is bemutathatják a jegyvizsgálóknak a jegyük QR-kódját.

 

A MÁV-START Zrt. Zamárdiba és Zamárdiból közlekedő menetrendszerinti járatai a vasúttársaság honlapjának főoldalán (www.mav-start.hu) Balaton Sound 2013 cím alatt, és az elvira menetrendi keresőben is megtekinthetőek.

Az utasok további információkat a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán is kérhetnek.

 

MÁV-START Zrt.