Bemutatkozás

 

A MÁV Létesítményüzemeltető és Vasútőr Kft. 2015. december 31-én a MÁV Zrt.-be történő beolvadással megszűnt.

 

Társaságunk 2014. november 1-jén kezdte meg működését, amely a MÁV Vagyonkezelő Zrt., a MÁV Ingatlankezelő Kft., és a MÁV VASÚTŐR Kft. MÁV KERT Kft-be történő beolvadásával jött létre. Utóbbi társaság a beolvadással egyidejűleg a cégnevét MÁV Létesítményüzemeltető és Vasútőr Korlátolt Felelősségű Társaságra változtatta.

A RESTI Kereskedelmi Zrt. átalakulás folytán 2013. december 31. napjával megszűnt, és általános jogutódja a MÁV Vagyonkezelő Zrt., illetve a fenti beolvadással Társaságunk lett.

Cégünk fő profilja a komplex ingatlanüzemeltetési szolgáltatás nyújtása, amelynek keretében elsősorban a MÁV-csoport ingatlanjainak szakszerű üzemeltetését – karbantartás, belső takarítás, külső környezete rendezése, zöldterületek kaszálása és gyomirtás a pályahálózaton, ingatlanok és vasúti szerelvények őrzése – valamint a vasúti ingatlanok gazdálkodásával kapcsolatos (kiskereskedelmi bérbeadás, értékesítés, lakásgazdálkodás) feladatokat látjuk el.

 

A legnagyobb külső partnerünk a Nemzeti Eszközkezelő Zrt.. Az általuk kezelt ingatlanok ellenőrzését, felülvizsgálatát, karbantartását társaságunk végzi, ami mintegy 25 ezer ingatlannal kapcsolatos mindennapi tennivalót jelent.

 

Társaságunk a szabad kapacitásainak kihasználása érdekében a MÁV-csoporton kívül is tervezi szolgáltatások nyújtását.

Szolgáltatásaink fő célcsoportját az objektumvédelemben érintett cégek, szervezetek, az állami intézmények és az önkormányzatok alkotják.

 

Társaságunk az alábbi igazgatóságokból, illetve szervezetekből épül fel:

  • Ügyvezetői kabinet,
  • Biztonságszervezési Igazgatóság,
  • Ingatlangazdálkodási Igazgatóság,
  • Ingatlankezelési Igazgatóság
  • Gazdasági Igazgatóság.
  • Humán szervezet,
  • Jogi szervezet.