Tiéd a pálya!

tiéd a pályaHazánk egyik legnagyobb, tradicionális, ugyanakkor folyamatosan fejlődő vállalatcsoportjaként új korszakba léptünk, új pályára álltunk.

Tevékenységünk az egész országra kiterjed.

Az anyavállalat MÁV Zrt. mintegy 7 000 kilométer hosszú vasúti pályahálózat és a hozzá kapcsolódó kiszolgálólétesítmények üzemeltetését végzi.

A személyszállítási tevékenységgel fogalakozó leányvállalat, a MÁV-START Zrt. – amellyel a legtöbben találkoznak – naponta közel 3 000 vonatot közlekedtet, éves utas száma az utóbbi két évben emelkedett, megközelíti a 140 milliót. A MÁV-START Zrt. jelentős vontatási szolgáltatást – mozdonyok, mozdonyvezetői szolgáltatás kiajánlása – is biztosít a piacon. Emellett járműkarbantartással és -javítással is foglalkozik, s ezen tevékenységek nemrég kiegészültek az újra meginduló hazai vasúti járműgyártással is.

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. beszerzési, készletgazdálkodási, számviteli, humán, informatikai és ügyviteli szolgáltatásokat nyújt.

A MÁV Létesítményüzemeltető és Vasútőr Kft. a MÁV-csoport ingatlanjainak szakszerű üzemeltetését - karbantartás, belső takarítás, külső környezet rendezése, zöldterületek karbantartása, ingatlanok és vasúti szerelvények őrzése - látja el.

A MÁV-csoportban mindezek mellett több kisebb vállalat is található, amelyek széles körű, nemzetgazdasági jelentőségű tevékenységet végeznek. Vállalatainkhoz rendszeresen keresünk munkatársakat az ország különböző településein számos szakterületre.